Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design

Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design

Denna lilla skandinaviska lägenhet i centrala Göteborg är bara 36 kvm och har plats för 1,5 rum plus kök. Vardagsrummet är exceptionellt ljust och luftigt tack vare de stora fönstren i norrläge. Exponerade träbjälkar på vit bakgrund sätter tonen för en stilfull svartvit färgpalett som är subtilt närvarande i hela lägenheten. Köket är smakfullt och tidlöst med vackra ekluckor och rostfria mekaniska vitvaror. Utformningen av köket och den öppna ytan erbjuder bra arbetsytor samt social interaktion med vardagsrummet. En av lägenhetens höjdpunkter är en charmig sovalkov med ett trevligt fönster i närheten. Detta hus bevisar att en liten lägenhet kan rymma allt du behöver och mer.

Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design.
Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design.
Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design.
Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design.
Liten skandinavisk lägenhet med smart utrymmesbesparande design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*