Okonventionell stoldesignram av Ola Giertz

Ramstolen designad av Ola Giertz och producerad av Materia ser ut som en tredimensionell bild i olika rum och miljöer och ramar in personen som sitter i den. Stolen består av en formgjuten träram täckt med skum och tyg och fungerar som en ljuddämpare. Dess bas består av fyra träben av ask. Stolen har mycket rymlighet tack vare väggarna och taket, vilket ger dig ett eget tyst utrymme. Frame inbjuder dig att sitta på olika sätt. Du kan placera flera ramar bredvid varandra, skapa en längre tunnel och skapa känslan av att vara i ett separat rum.

Okonventionell stoldesign: Ram av Ola Giertz - DigsDi
Okonventionell stoldesign: Ram av Ola Giertz - DigsDi
Okonventionell stoldesign: Ram av Ola Giertz - DigsDi
Okonventionell stoldesign: Ram av Ola Giertz - DigsDi
Pin on Furniture Desi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*