80-talsinspirerade dekortrendmöbler

80-talsinspirerade dekortrendmöbler

1980-talets stil kännetecknas av en orädd anda, en blandning av krockande färger, vanvördiga material och teatralisk stil och fortsätter att påverka den moderna interiören. Många designers har reflekterat denna coola stil i sitt moderna arbete, och dessa möbler ser så iögonfallande ut! Till exempel kontrasterar dessa Memphis-inspirerade piedestalbord av de norska formgivarna Vera & Kyte granitskivor med ljust målade stålramar. Gemma Kay Waggetts broderade ”Beyond Woven” pall är en del av en samling möbler som täcker abstrakta geometriska mönster i levande färger. Philadelphia-baserade designern Brendan Timmins Zolo-lampor är gjorda av delar från Zolo – ett byggstensspel för barn från 1980-talet. Dyk in i galleriet nedan och bli inspirerad av coolare idéer!

80-talsinspirerad dekortrend: 28 möbler |  DigsDigs .
Inrednings- och hemdesignidéer: 80-talsinspirerad inredning.
80-talsinspirerad dekortrend: 28 möbelstycken
80-talsinspirerad dekortrend: 28 möbler - DigsDi
Gio Ponti golvlampa Pinned for FarOut www.faroutny.com, @faroutny .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*