Underbara hängande vaggor för din baby

Underbara hängande vaggor för din baby

Väntar du på din bebis? Då är det första du kommer att köpa en spjälsäng. Faktum är att i gamla tider hängdes alla julkrubbor upp eftersom det är lättare att svänga en sådan bit och väga barnet. Moderna vaggor har för det mesta ben, men det finns fortfarande trailermodeller av olika designers. Vilka är fördelarna med en sådan spjälsäng? Du kan väga din bebis snabbare genom att trycka på spjälsängen lite, och de flesta barn gillar det. Det sparar mycket utrymme och är därför en perfekt variant för trånga utrymmen. Ett sådant fäste är mobilt: du kan hänga det nära din säng för natten och sedan hänga det utomhus eller i ett annat rum. Låt följande snygga idéer inspirera dig!

27 underbara upphängda vaggor för din baby - DigsDi
27 underbara hängande vaggor för din baby |  DigsDigs |  Hängande .
27 underbara upphängda vaggor för din baby - DigsDi
27 underbara upphängda vaggor för din baby - DigsDi
27 underbara hängande vaggor för din baby |  Изысканная спальня .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*