Moderna hängande ljus

Moderna hängande ljus

Den italienska fabriken Fabbian grundades 1961. Den erbjuder ett brett utbud av belysningsarmaturer: tak, pendel, infälld, vägg, golv, bordslampor, utomhus- och arkitektonisk belysning. Blåst glas är resultatet av den manuella tillverkningsprocessen som inte innebär industriell eller massproduktion. Oavsett kapaciteten hos varje hantverksglas är det olika i storlek, form och design, vilket gör det unikt. Varje glas tillverkat av ”mastro vetraio” (”glasblåsningens mästare”) är något speciellt. Ofullkomlighet när det gäller storlek, form eller utförande är inte en defekt, tvärtom, det är en egenskap hos handgjorda produkter.

Fabbians lampor och ljuskronor är gjorda av laminerat glas i olika nyanser, klar, matt, kristall, krom, trä och andra material som gör det möjligt att skapa extravaganta och iögonfallande bitar. För 2016 års kollektion använde Fabbian innovativa material som svart ogenomskinligt glas.

Det finns tak, vägg, hängande, golvfästen och mina favoriter – multispots. Multispots är en hel serie lampor med samma utseende i ett. De kan arrangeras olika för att skapa ett annat intryck. Här kan du se multispot Beluga och Tooby.
Fabbian belysning kan göras i olika storlekar, former, stilar och utseenden. Det enda som förblir detsamma är den höga kvaliteten och den otroligt snygga designen på Fabbian-lamporna.

Trender att prova : Hänglampor vid sängkanten |  Moderna sovrumsmöbler.
Köksö Pendellampa Modernt hängande tak.
Trender att prova : Hänglampor vid sängkanten |  Hängande sovrumslampor.
Moderna hängande ljus |  Märke van Egmond
Köp Creative Modern Pendellampa - Tvåsidig hänglampa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*