Raffinerat Linnk spritskåp med geometrisk design

Raffinerat Linnk spritskåp med geometrisk design

Sprit- och vinkännare, detta skåp är precis rätt för dig! Det högkvalitativa, handgjorda spritskåpet, designat av den nyzeeländska designern Ian Rouse, tar ett barskåp till en helt ny nivå med sitt gedigna hantverk. Designen består av amerikansk ask, läderklädsel och en härdad glaspanel och lämpar sig därför för att dra upp en pall eller stå och göra drinkar. Skåpet är uppdelat i två sidor, en öppen yta för displayen och en med en gångjärnsdörr som fungerar som förberedelseyta. Sexkantiga former pryder skåpets bakväggar och ger det en annan nivå av karaktär. Verket är idealiskt för både bostäder och kommersiella utrymmen.

Raffinerat Linnk Spritskåp Med Geometrisk Design - DigsDi
Raffinerat Linnk Spritskåp Med Geometrisk Design - DigsDi
Raffinerat Linnk Spritskåp Med Geometrisk Design - DigsDi
Raffinerat Linnk Spritskåp Med Geometrisk Design - DigsDi
Raffinerat Linnk Spritskåp Med Geometrisk Design - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*