Hus Täckt Med Levande Vinrankor

Hus Täckt Med Levande Vinrankor

Detta lanthus i Treviso, norra Italien, erbjuder ett nytt liv till Zanonarchitettiassociati (Zaa) genom att renovera dess interiörer och utöka bostadsytan. Den senare är utförd i den utökade strukturen gjord av en ram av glas och cortenstål.

I detta renoveringsprojekt skapade Zaa en volym som smälter in sömlöst i det naturliga landskapet tack vare arrangemanget av breda fönster. Från utsidan reflekterar glasvolymen den omgivande naturen som blir en del av den, samtidigt som fönstren blir osynliga från insidan och ger intryck av att vara utomhus. I slutändan blir vardagsrummet ett med landskapet genom inglasningen.

Det nya vardagsrummet har ett stort rum med flera sittplatser: den första är för att njuta av brasan – det finns två bekväma solstolar och en stor öppen spis; Tvåan och trean är möblerad med en stor soffa och olika stolar och sittplatser på vardera sidan.

Köket ser väldigt kantigt ut då det är klätt i betong och skåpen och vitvarorna är i rostfritt stål. Det finns en riktig fungerande öppen spis med vedförråd under. Ovanför köket finns en vind för att sova: det finns bara två sängar och synliga träbjälkar, inget annat.

Italienskt hus på landet täckt med levande vinstockar - DigsDi
Stor swimmingpool välskött gräsmatta grönska Blommor Träd.
Italienskt hus på landet täckt med levande vinstockar - DigsDi
Stenhus täckt av röda blommor och vinrankor |  Engelsk .
Uteplatser: Uteplats i tegel med kvistbord och stolar med dynor, av .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*