Flytande glaciärbord med ett delikat mönster

Gillar du ovanliga moderna möbler med en poetisk touch? Om du gör det kommer du att älska det här verket av Zaha Hadid – det är Liquid Glacial Table som visar upp känsliga vågor som bryter som vatten. Det är som en flytande möbelanordning som liknar två sammankopplade pölar av klart vatten som har hällts genom tre piper, frysts i tid och vänts upp och ner. Det är därför bordet fick sitt namn. Produktionsprocessen har lämnats oförändrad – det är fryst akryl med sin subtila delikata struktur som påminner om glas. Bordet är fräst och polerat för hand för att fånga ljusets brytningar från omvärlden. Mycket ovanligt, snyggt och romantiskt plagg som tar dig närmare naturen.

flytande glacial bord av zaha hade
Transparent Liquid Glacial Bord Designat av Zaha Had
الطاولة الجليدية السائلة بنمط دقيق جداً بالصور !  :: السمي
Transparent Liquid Glacial Bord Designat av Zaha Had
flytande glacial bord av zaha hade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*