Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning

Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning

Det här senaste projektet från Stockholmsbaserade inredningsdesignern Tina Hellberg är ett skyltfönster för hennes signaturstil – en look som har naturligt trä, kork och naturinspirerade tryck mot svart och vitt för en mjukare inställning till minimalism. Enkla möbler och raka linjer i en minimal palett mjukas upp med inslag av mossgrönt och rouge. Det finns industriella och moderna föremål från mitten av århundradet, men den dominerande stilen är modern. Mitt favoritrum här är sovrummet, som ser minimalistiskt ut men väldigt sött och delikat, med en kombination av pastellfärger och en accentvägg med färgblock. Och vilket rum gillar du mest?

Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning - DigsDi
Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning - DigsDi
Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning - DigsDi
Snygg modern lägenhet med kork och trä i inredning - DigsDi
Senaste media och kommentarer i matsalen - moderna möbler, hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*