Modern design för tonårsrum av Pianca

Modern design för tonårsrum av Pianca

Utformningen av ungdomsrum måste skilja sig från barnens, eftersom ungdomar inte redan är barn, utan nästan vuxna. Ungdomsrummet ska spegla sin egen stil och smak, samtidigt som det är en bekväm plats att koppla av och studera. Det italienska företaget Pianca erbjuder några moderna lösningar som möter varje tonårings önskemål och behov. Alla är inredda med lackade minimalistiska möbler som ser väldigt stiliga ut. Trots den minimalistiska designen erbjuder dessa rum tillräckligt med utrymme för att förvara massor av kläder, böcker och andra saker för tonåringar. Det finns många typer av enkelsängar med kreativa sänggavlar och i olika utföranden. Nästan alla skrivbord har väldigt enkla former. En av de mest intressanta av dessa är en hörnmodell, som också är platsbesparande. Du kan hitta alla dessa möbler på Piancas hemsida.

Om du gillar möbelstilen på detta företag kanske du gillar den vita garderoben för minimalistisk inredning och moderna lackerade TV-skåp.

Modern design för tonårsrum från Pianca - DigsDi
moderna tonårsrumsdesigner-av-Pianca-6-554x3
Minimalistiska designidéer för tonårsrum |  Moderare
Modern design för tonårsrum från Pianca - DigsDi
Modern design för tonårsrum från Pianca - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*