Living Edge-bord välkomnar naturliga brister

Living Edge-bord välkomnar naturliga brister

Designern Greg Klassen tror att ofullkomligheterna verkligen kan inspirera och inkluderar dem i sina tabeller, nästan förvandlar dem till konst. Greg tar två levande kantpaneler med de serpentinformade naturliga kurvorna vända mot mitten av det färdiga stycket. De levande kanterna bildar ett stöd för en handslipad, tonad blå glasruta som spänner över de två panelerna och bildar en sammanhängande yta. Även hålrum behandlas på samma sätt och ser ut som små dammar eller sjöar i träpanelen. Små repor och sprickor förblir naturliga och bidrar till ytans naturliga patina. Ibland monteras glaset in i en fals för att skapa ett nedsänkt gap istället för en kontinuerlig plan yta.

Coola Living Edge-bord välkomnar naturliga brister: Coolt.
Living Edge-bord välkomnar naturliga brister |  Möbel .
Living Edge-bord välkomnande naturliga imperfektioner - DigsDi
Living Edge-bord välkomnande naturliga imperfektioner - DigsDi
Coola Living Edge-bord välkomnar naturliga brister: Coolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*