Skolhus Hemrenovering

Skolhus Hemrenovering

För många unga, kreativa Londonbor är det en oundviklig dröm att bo i ett trendigt, högt i tak med två sovrum i en ombyggd, övergiven byggnad i Hackney. Men för James Davies, som själv är arkitekt, är det nu verklighet eftersom han har färdigställt sitt eget hem.

En tegelbyggnad som han restaurerade och renoverade fick nya stålramsfönster och en innergård. Davies plan var att återställa byggnadens ursprungliga tegelskal samtidigt som den historiska designen bibehölls och att arbeta med en ingenjör för att minimera den synliga inre strukturen och öppna utrymmet för att fördubbla höjden.

Davies valde betong- och stålytor för interiören, vilket skapade en elegant och stiliserad industriell estetik. Interiörpaletten är begränsad till grått och svart samt ljust naturligt trä för en varm känsla. En sådan kombination framhäver den industriella och minimalistiska estetiken. Taklamporna framhävde de dubbla höga taken. Stora fönster har lagts till för att få in ljus i rummet och ägaren tycker att detta är mycket viktigt då naturligt ljus påverkar stämningen och välbefinnandet.

Mitt favoritrum här är köket på grund av dess minimala estetiska och maskulina känsla. Det finns ett bakstycke i svart marmor, svarta skåp och mörkbetsade träskåp. En köksö i betong kontrasterar mot dem och framhäver inredningen. Vilket är ditt favoritrum här?

För 123 år sedan var detta hem ett ettrums skolhus - kika in.
För 123 år sedan var detta hem ett ettrums skolhus - kika in.
Artiklar om living 1912 schoolhouse på Dwell.com |  Öppet koncept.
För 123 år sedan var detta hem ett ettrums skolhus - kika in.
Skolhus Hem Renovati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*