Brännpunktslampa Direkt ljus där du behöver

Letar du efter en lampa som inte bara är en lampa? Ta en titt på Focal Point Lamp från Designlump som är ett bra exempel på en funktionell modern lampa med en originell design. Den kubformade porslinsskärmen roterar på den lackade, solida kopparbasen och låter dig rikta ljuset dit du behöver det. Beroende på ljusets riktning kan du använda den för direkt belysning, dekorativt ljus eller belysning för att studsa mot väggen för att skapa en stämning. En 15 fot lång, mintgrön tygklädd sladd gör lampan komplett. Denna pjäs är perfekt för både ditt hem och kontor på grund av dess intelligens och funktionalitet.

Focal Point Lamp: Direktljus där du behöver - DigsDi
Focal Point Lamp: Direktljus där du behöver - DigsDi
Veckan den 2 februari 2015 |  Lampa, Brännpunktsbelysning, Interiör .
Nera Linjär FNRS |  Focal Point Light
Nera Pendel FNRP |  Focal Point Light

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*