Rustik skogsstuga

Rustik skogsstuga

Om du gillar att tillbringa din semester utanför stan, kommer denna rustika stugduo att imponera på dig! Det ligger nära den lantliga Colorado-staden Fairplay i ett avskilt läge med spektakulära vyer, perfekt undangömt i den tjocka skogen för en lugn semester.

Huset består av två cederträklädda byggnader täckta med sadeltak som skapar ett skyddat utrymme däremellan, och täta skogar som döljer kojan ger avskildhet. Cederbeklädnaden på ytterväggarna var svartbetsad för att lägenheterna skulle smälta bättre in i skogen. De två delarna är förbundna med en plattform gjord av halkfritt ståldäck som inte stör det befintliga landskapet.

Interiörerna är designade med massor av plywood för att hålla atmosfären rustik. Det finns omfattande glasrutor för att njuta av den natursköna utsikten. Stugorna varierar i storlek och den större innehåller en öppen yta för att leva, äta och laga mat, ett gym och en mastersvit. Den mindre lägenheten har två sovrum och ett badrum. Stugorna är enkelt och öppet arrangerade så att dagsljus och bris kan flöda genom alla sidor.

Ett antal element hjälper till att hålla inomhustemperaturerna svala på sommaren och varma på vintern, såsom: B. skumisolering med stängda och öppna celler, dubbla och tredubbla fönster med lågt glas och rulljalusier för ladugårdsdörrar. LED-belysning och högeffektiva enheter minskar energiförbrukningen till ett minimum. Stugorna är förkopplade för en serie på tre kilowatt solcellsmoduler som ger all elektricitet som krävs.

rustik skogsstuga hus stuga Woods Cabin in the Woods rustik .
Kliv in i
With2Beez Rustic Forest Cabin - Gre
Möt
Pin av RT Floyd på Log Cabins & Small homes |  Skogsstuga, Stugor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*