Ny modern köksdesign med vita skåp från Stosa

Ny modern köksdesign med vita skåp från Stosa

Stosa är en italiensk kökstillverkare som erbjuder både moderna och traditionella modeller av mycket hög kvalitet. I år har Stosa utökat sitt moderna kökssortiment med fyra nya vackra kollektioner. Bland dessa kollektioner hittar du en fantastisk kökslösning för en svartvit köksdesign. Detta moderna kök är en modell från Bring-kollektionen. Huvudidén med denna köksdesign är ett spel av kontraster och asymmetriska former. Skåpen med icke-standardform säkerställer originalitet och ökar samtidigt lagringsutrymmet. Köken från denna kollektion finns även i andra färger och i naturligt trä. För mer information om denna nya moderna köksdesign, besök Stosas webbplats.

Kynochs kök: Ny modern köksdesign med vita skåp.
Ny modern köksdesign med vita skåp – Ta med från Stosa .
Ny modern köksdesign med vita skåp – Ta med från Sto
Ny modern köksdesign med vita skåp – Ta med från Stosa .
Ny modern köksdesign med vita skåp – Ta med från Stosa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*