Coola Ikea Ingo-bordsidéer och hacks

Coola Ikea Ingo-bordsidéer och hacks

IKEA Ingo matbord är en enkel, modern bit furu som passar till alla måltider. Faktum är att det här föremålet inte bara kan fungera som ett matbord utan också som ett skrivbord, hantverksbord, spelbord för dina barn och du kan hacka och dekorera det efter dina behov. Måla om bordsskivan, täck den med tejp eller byt helt enkelt ut den mot den du vill ha. Du kan lägga till förvaringsfack under eller ovanför, till exempel för att skapa ett övre förvaringsutrymme för dina barns pennor och pennor. Om benen verkar för enkla för dig, byt ut dem mot nya – hårnålsben är de mest populära just nu. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

Fäst på Craf
Coola Ikea Ingo bordsidéer du kommer att älska |  Ikea matset, Ikea .
Coola Ikea Ingo bordsidéer du kommer älska (Med bilder) |  Rustik .
23 Coola IKEA Ingo-bordsidéer och hacks du kommer att älska - DigsDi
23 Coola IKEA Ingo-bordsidéer och hacks du kommer att älska - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*