Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet

Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet

Denna vackra lägenhet i Köpenhamn designad av Natalia från Spatial Code är en perfekt blandning av föremål från mitten av århundradet och moderna föremål. Alla rum är i ljusa rum. Inredningen har en stark skandinavisk känsla på grund av de vita väggarna, taket och golven, och färganvändningen fortsätter: även om det finns många färgnyanser är de alla dammiga och lugna. Varma möbler i naturligt trä gör att huset ser mysigare och mer inbjudande ut, och jag älskar det blå soffbordet i glas med accent i vardagsrummet. Hela lägenheten ser väldigt luftig ut och med mycket ljus är inredningen mycket iögonfallande och rymlig, ett annat bra exempel på sammanslagning av skandinaviska och moderna stilar från mitten av seklet.

Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet - DigsDi
Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet - DigsDi
Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet - DigsDi
Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet |  Hem sovrum.
Luftig skandinavisk och modern lägenhet från mitten av århundradet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*