Coola och färgglada Thanksgiving-kransar idéer

Coola och färgglada Thanksgiving-kransar idéer

En tradition att dekorera huset med kransar av torra blommor och frukter är mycket gammal. En sådan tradition fanns redan i antikens Rom. Den har bevarats i århundraden och nu använder vi kransar för att dekorera våra hem på Thanksgiving och jul. Så hur kan vi dekorera vårt hem med en krans och förbli original? Tänk på alla grönsaker, löv och frukter som de första kolonisterna kunde plocka – päron, vindruvor, pumpor, paprika, bär. Du kan använda torra blommor eller till och med band. Att skapa en ljuskrona med en krans är en bra idé – lägg till ljus och färgglada bär – och din ljuskrona kommer att vara den mest originella! Om du inte vill ha en stor – gör bara mindre versioner och häng dem i huset eller dekorera ljusstakar. Det är upp till dig att vara original och snygg. Ta med färg till din Thanksgiving-middag!

20 coola och färgglada tacksägelsekransar - DigsDi
20 coola och färgglada tacksägelsekransar idéer |  DigsDigs |  Höst.
20 coola och färgglada tacksägelsekransar idéer |  DigsDigs tekanna .
20 coola och färgglada tacksägelsekransar idéer |  Höstblomma.
20 coola och färgglada tacksägelsekransar idéer |  Thanksgiving .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*