Bachelors Pad På En Budget

Bachelors Pad På En Budget

Denna möhippa i New Yorks West Village är ingen grotta, full av luft, ljusa och fridfulla färger. Det är ett perfekt ställe att luta sig tillbaka och koppla av eller chatta med vänner. Det unika med denna lägenhet är att den är utförd i ljusgrå, inga stämningsfulla färger och utrymmen, då ägaren ville ha mycket ljus och ett rymligt utseende som enkelt kan uppnås med ljusa och uppfriskande färger.

De mjukt grå väggarna framhäver ljuset medan glasrutor i dörrarna mellan sovrum och vardagsrum ökar känslan av rymd i den lilla lägenheten. Dove grey är kanske huvudfärgen som Décor Aid valde för denna renovering. Ta en titt på vardagsrummet: du hittar duvgrå väggar, persienner, en matta, soffa och stolar. Möblerna är enkla, bekväma och moderna, allt är gjort med funktionalitet. Det finns olika konstverk och dekorationer som gör rummet mer originellt: metallcirklar, väggkonst, vaser och träkulor.

Sovrummet är rymligt och inbjudande, inredningen verkar fortsätta med vardagsrumstemat. En stoppad säng, grå matta och sängbord gör utrymmet bekvämt och mycket inbjudande. För att göra inredningen mer iögonfallande lade designers till olika texturaccenter: coola, längtande väggkonstverk, olika textilier i lämpliga färger och en stoppad säng.

Det finns nästan inga djärva detaljer i den här lägenheten, bara några tyger i vardagsrummet, så utrymmet ser väldigt avkopplande och lugnt ut, och ägaren kan piffa till det om han bara vill lägga till några färgglada detaljer.

Lägenheten är mycket välkomnande och tyst, det är en perfekt avkopplande oas i en storstad där vi alltid har bråttom.

Litet utrymme Bachelor Pad får en makeover på en budget |  Decori
Fridfull Modern Bachelor's Pad On A Budget - DigsDi
10 inspirerande Bachelor Pad-idéer att prova hemma 2019 |  Inredning A
Bachelor Pad Decor Idéer på en budget / liv inredning & mode
West Village drömmande ungkarlsblock på en budget - Daily Dream dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*