Unika bord som imiterar olika vattenkroppar

Unika bord som imiterar olika vattenkroppar

Den italienska designern Gaetano Pesce gillar att experimentera med moderna material som skum, harts eller silikon. Han lyckas skapa ovanliga föremål som är unika. Dessa 6 bord imiterar olika typer av vatten: en sjö, ett hav, en flod, ett hav, en lagun, en damm och en pöl. Varje bord har några speciella tillbehör som påminner om varje typ av vattenyta: träplattformar, några berg och klippor, öar och träd. Vattnets färg är så naturlig att vi knappt kan tro våra ögon! Jag vet inte om dessa bord faktiskt är tillåtna att användas, men som konstföremål är de fantastiska och kommer att vara en pärla för alla inredningar.

Unika bord som imiterar olika vattenkroppar - DigsDi
Unika bord som imiterar olika vattenkroppar - DigsDi
Unika bord som imiterar olika vattenkroppar |  Modern matsal.
Unika bord som imiterar olika vattenkroppar - DigsDi
Unika bord som imiterar olika vattenkroppar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*