Rustik miljövänlig stol av en ekstock

Rustik miljövänlig stol av en ekstock

Miljövänlig design och minimalistiska linjer är oumbärliga som ingen annan tidpunkt! Denna Use Less Chair från Hungarian Architecture Uncomfortable Workshop är en strävan att rädda naturen och skapa en ergonomisk stol som inte kräver många material. Stolen består av ett stycke ek och är ett hopfällbart stycke; Den kan användas som en vanlig stol, en stol med fotstöd eller en gungstol. När du inte behöver det är det bara att vika ihop det och gömma det där du vill spara utrymme. Designen gör denna pjäs idealisk för alla rustika interiörer eller hus på landet. Lägg till en knäfilt och utseendet skulle inte vara så grovt, ha kul!

Rustik miljövänlig stol av ekstock - DigsDi
Rustik miljövänlig stol av ekstock - DigsDi
Rustik miljövänlig stol av ekstock - DigsDi
miljövänliga stolar
Denna artikel är inte tillgänglig |  Logstolar, rustika utemöbler .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*