Fantastisk Retro Lifted Pool Design

Fantastisk Retro Lifted Pool Design

Padraic Cassidy höjde denna fantastiska retro-look pool 30 tum över marken. Den ganska enkla 750 kvadratmeter stora poolen är mittpunkten i en stor bakgård. Den är täckt av ärtgröna plattor speciellt designade med Mission Tile West. För att skapa den sådda stigen längs Ipe-däcket lades varje flodklippa för hand i våt betong. Poolen har även en 65 kvadratmeter stor badtunna. Ett solvärmesystem av svarta PVC-rör på taket värmer upp poolen, som behandlas med saltlösning. Bakgården har en eldstad och en utomhuslounge designad av landskapsarkitekten Tory Polone nära poolen.

Fantastisk lyftpool designad i retrostil - DigsDi
Fantastisk lyftpool designad i retrostil - DigsDi
Fantastisk lyftpool designad i retrostil - DigsDi
Fantastisk lyftpool designad i retrostil - DigsDi
Fantastisk lyftpool designad i retrostil |  modernhol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*