Minimalistiskt afrikanskt hus

Minimalistiskt afrikanskt hus

Detta sydafrikanska hem heter La Belle Vue, vilket betyder ”den vackra utsikten” på franska, och det är sant – utsikten från varje punkt i hemmet är spektakulär! Hemmet byggdes av Bomax Architects och OKHA Interiors för att ta in den hisnande utsikten över bergen och havet och till och med föra in lite natur i det.

Förutom stora fönster med utsikt över bergen och havet finns det gott om vidsträckta balkonger och terrasser på både fram- och baksidan av byggnaden som också hjälper till att njuta av utsikten. Hela huset kan öppnas över hela fasaden för att andas in havsluften och släppa in solljus.

Interiörerna är minimalistiska men det finns många detaljer av det afrikanska arvet: de flesta av möblerna är designade för att uttrycka detta, och även ytterdörren är inspirerad av traditionella afrikanska motiv. Inuti kommer du också att se en mycket överraskande anteckning: ett enormt granitblock har lagts till för att sömlöst integrera inomhus- och utomhusmiljön.

Finisherna och färgpaletten på interiörerna har inspirerats av stranden och havet, som ligger inte långt från huset och kan ses tydligt. Den lägre nivån är ganska minimal, nästan skandinavisk, och underhållningsnivån är gjord i jordfärger som är karakteristiska för afrikanska utrymmen. Materialen som etsad rå ek, vintageläder, satinmässing och granit har använts för att skapa en tidlös elegans. Husets totala energiförbrukning och värmeeffekt har förbättrats genom användning av hållbara komponenter.

Minimalistiskt afrikanskt hus med naturliga egenskaper - DigsDi
Den afrikanska minimalistiska #africentric #neutral #modern #inredning .
Minimalistiskt afrikanskt hus med naturliga egenskaper |  Afrikanskt hus.
Minimalistiskt hus i Sydafrika |  Heminredning, kök .
Nåla på afrikansk konst i Hom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*