Matsalsmöbler i trä med unik finish från Toyo Ito

Matsalsmöbler i trä med unik finish från Toyo Ito

Den välkända japanska arkitekten Toyo Ito designade ett attraktivt matsalsset för Horm. Tack vare sin kärlek till att experimentera med olika materialanvändningar och leta efter nya taktila och visuella möjligheter, har han lyckats göra denna uppsättning mycket originell och anpassningsbar till alla inredningsstilar. Denna möbel är gjord av trä och finns i valnöt, mahogny, körsbär, ek och ask. Trots den naturliga finishen ser den ganska modern ut och passar in i alla moderna miljöer. Även om det huvudsakliga kännetecknet för alla delar av detta matset är runda ringar gjorda av variabelt trä som pryder sätena på bänken, pallen och bordsfoten. De erbjuder bekväma sittplatser och ger setet en unik touch. Med denna matsalsmöbel kan du skapa en perfekt zen-atmosfär och komma närmare naturen. Besök Horms webbplats för mer information.

Matsalsmöbler i trä med unik finish från Toyo Ito - DigsDi
Matsalsmöbler i trä med unik finish från Toyo Ito - DigsDi
Matsalsmöbler i trä - Toyo Ito |  Salle à manger bois .
Matsalsmöbler i trä med unik finish från Toyo Ito - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*