Ikea Frosta Pall Hacks Idéer

Ikea Frosta Pall Hacks Idéer

IKEA Frosta pall är en fantastisk pjäs som kan hackas på tusen sätt och förvandlas till nästan vad som helst. Måla, tapetsera, byta ben eller toppar – du kan göra vad som helst med denna enkla och snygga smycke och använda den i alla rum i huset.

Frosta pallar kan hackas för en mer kreativ och rolig look: du kan måla dem i olika färger, använda schabloner, använda färgblock, lägga till färger som du gillar eller som formar din inredning. Du kan göra dem fruktiga eller molnlika för en plantskola, eller täcka dem med svart tavlafärg så att dina barn kan krita på dem. Att stoppa sittpuffarna är en annan bra idé för att lägga till komfort och värme till dem: klädseln kan virkas, det kan vara precis vilket tyg du vill, eller det kan vara fuskpäls, vilket är särskilt populärt på vintern. Förvandla din pall till det du behöver och gillar, utan att sätta gränser för din fantasi!

Frosta pallar kan enkelt göras om till sängbord eller soffbord. Du kan byta ben eller topp om du vill ha en annan design, schablon, färg eller sprayfärg för borden, beroende på vilken färg och design du vill ha. Var kreativ med barnbord: måla dem med dina barns favoritkaraktärer och tecknade serier. När det gäller ditt eget sängbord kan du göra det med en dubbelskiva för att rymma fler saker. Hacka pallen för att göra den rustik och shabby chic, eller byt ut toppen mot en cool glasskiva. Behöver du ett växtställ? Ta bara en Frosta pall och en nasumkorg eller aptitlig tavla för att skapa ett växtställ som rymmer mycket grönska och blommor.

Frosta pallar kan förvandlas till ett obegränsat antal möbler och andra föremål, nästan allt du kan tänka dig! Min favorit är ett laptopställ bredvid soffan så att du bekvämt kan koppla av och titta på något på kvällen. En vägghylla som ser ut som ett träd kan bestå av flera Frosta pallar, och du kan även göra en klädhängare med ben till din entré. Behöver du ett magasin eller en vedhållare? Ta en Frosta pall och vänd på den för att få en! Bänkar, gungor, hängande hyllor, till och med lampor – dessa pallar är magiska!

ps Om du är intresserad av andra IKEA pallhackar, här är några för BEKVAM, MAMMUT och ODDVAR serierna.

Ikea hack - frosta pallar … |  Ikea pall, Ikea d
DIY IKEA Frosta Pall Makeover i skandinaviska färger |  Ikea.
fuskpälsöverdrag till IKEA Frosta pallar för kalla årstider |  Ikea diy.
Hur man gör ett fantastiskt sidobord från IKEA Frosta pallar |  Frosta .
22 IKEA Frosta Pall Hacks som inspirerar |  ComfyDwelling.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*