Vintage Barcelona Loft

Vintage Barcelona Loft

Inredningsdesignern Marta Castellano och arkitektfirman Serrat-Tort har gett personlighet och charm samtidigt som de har behållit det ursprungliga industriella tilltal av detta loft i Barcelona.

När man renoverade detta öppna, tegelkantade loft i Barcelona, ​​vitmålade inredningsdesignern Marta Castellano de ursprungliga fiskbensgolven för att skapa en känsla av sammanhållning på de olika trägolvytorna. Tegelverket har också tvättats med vit färg i hela interiören, medan i vinterträdgården i vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning har det naturliga röda tegelet lämnats rå, vilket skapar värme och visuellt intresse för det övergripande schemat. Här har tyger använts med stor effekt, vilket skapar en känsla av värme och intimitet samtidigt som de framgångsrikt mjukar upp det industriella systemet. Belysningen skapar ytterligare intresse tillsammans med ett extra lager av dimension och textur genom hela interiören.

Jag vill lyfta fram master bedroom då det är mitt favoritrum i det här huset. Det är gjort i vitt, med en vitmålad vägg, det finns välvda fönster med gardiner för avskildhet, vilket är nödvändigt om ditt badkar står just här i sovrummet, bredvid fönstret. Detta är en av de hetaste trenderna inom inredning och det ser väldigt djärvt ut. Det finns en inramad modern säng, fristående badkar, trämöbler och en stor vintagespegel. Det finns en extra gästtoalett bredvid sovrummet. Ta nu en titt på alla andra områden på detta loft och bli inspirerad!

Unikt vintage lofthem i Barcelona |  Loftboende, Vinn ett hus .
Unikt vintage lofthem i Barcelona |  Loftplatser, Vintage .
Unikt vintage lofthem i Barcelo
Industriloft från ett gammalt tryckeri från MINIM, Barcelona.
19 foton inuti ett vansinnigt Barcelona loft |  Vintage medicin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*