Ovanliga färgglada krukor med 100 återvunnen filt

Designers använder mycket original och traditionella material för att göra originalkrukor, men filt är ett av de mest ovanliga materialen för att göra detta enligt min mening. Dessa coola krukor tillverkade av 100 % återvunnen filt håller dina växter varma och mysiga, materialet är svalt och krukorna sätter färg på ditt rum. Formen är också intressant – det är fatformen; Planteringskrukorna är fodrade med plast och levereras med en pipett för att underlätta vattningen. Så oroa dig inte för hur du vattnar dem. Dessa roliga och färgglada bitar kommer att ge mysighet, glädje och lite grönt till ditt utrymme för bara $ 14 för en plantering.

Ovanliga färgglada planteringar av 100 % återvunnen filt - DigsDi
Ovanliga färgglada planteringar av 100 % återvunnen filt - DigsDi
Ovanliga färgglada planteringar av 100 % återvunnen filt |  DigsDigs .
Ovanliga färgglada planteringar av 100 % återvunnen filt - DigsDi
coola planteringsmaskiner Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*