Original Mid Century Sideboards You Gonna Love

Original Mid Century Sideboards You Gonna Love

Möbler från mitten av århundradet är inte tråkiga eller för vanliga som många tror. Dessa pjäser är eleganta, snygga och kan överraska dig med originella linjer och former eller kontrasterande, nästan galna färger! Idag tar vi en titt på den moderna skänken från mitten av århundradet i all dess mångfald. En skänk från mitten av seklet kan inte bara ha en traditionell form, utan även en hörnmodell eller en liten skänk på långa ben. Kontrastfärger på basen och dörrarna? Ja tack! Det coola med den här möbeln är att den är ganska funktionell: hyllor, hyllor, skåpfunktioner och även vinskänkar sparar förvånansvärt mycket utrymme! Kolla in exemplen nedan och berätta vilken som är din favorit!

32 Original Mid-Century Sideboards You Gonna Love - DigsDi
Konstnärliga och funktionella inslag från mitten av århundradets skänkar.
32 Original Mid-Century Sideboards You Gonna Love |  Mitten av århundradet .
Original Mid Century Sideboards You Gonna Love |  Mitten av århundradet .
Original Mid Century Sideboards You Gonna Love |  Mitten av århundradet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*