Modulära Lego-möbler

Modulära Lego-möbler

Med modulmöbler kan du designa dina rum helt fritt, designa, arrangera om och personifiera din inredning efter dina önskemål och behov. Det är därför det är så otroligt populärt. Möbelkollektionen vi ska dela med oss ​​av idag är LEGO för vuxna. Du kommer att älska att arrangera dem!

Den tyska tillverkaren Movisi har utvecklat ett lätt och modulärt möbelsystem som heter Grow. Systemet bygger på en enda komponent som användaren kan koppla till andra med hjälp av verktygsfria anslutningar. Liksom LEGO kan denna modulära möbelkollektion delas in i sittplatser, förvaringsutrymmen eller matplatser.

Modulerna är dessutom exceptionellt lätta och tillverkade av expanderad polypropen, som tekniskt sett består av skum, men har plastens prestandaegenskaper: De är robusta, slagtåliga, antibakteriella och vattentäta. Grow by Movisi består av tre delar, baserna, kontakterna och bakdelarna som fungerar som stabilisatorer så att användarna kan förvara sina ägodelar eller visa dem på väggarna. Och varje modul väger bara 10 uns, vilket är väldigt bekvämt att arrangera och fästa på väggen.

Grow är perfekt för att dekorera alla moderna utrymmen, från badrummet till sovrummet. Den enkla designen passar perfekt!

LEGO Just Got Stylish: Modulära möbler för att få fram ditt inre.
Olla: Ett legoliknande modulärt möbelsystem för ki
Cool DIY-designidé: Stora modulblock för att göra möbler.
Sjukhus modulära faciliteter |  Flickr - Fotodelning!  |  Lego .
Modulära möbler 'Inspirerad av Lego' |  WIR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*