Moderna julgransalternativ

Julsäsongen är nära, så många av oss kommer att välja julgranar tack vare uråldriga traditioner. Den första julgranen dekorerades i Riga, Lettland, 1510. I början av 1500-talet ska Martin Luther ha dekorerat en liten julgran med ljus för att visa sina barn hur stjärnorna blinkade genom den mörka natten. Men tänk om du inte vill tycka om alla men ändå vill ha trädet? Då bör du skaffa dig ett modernt alternativ till julgranar. Här är några:

Det är det billigaste valet. Runt $20 för ett 3 fots träd som kan målas och dekoreras hur du vill. Köp den här.

Denna plywood julgran köp Buro North var mycket populär förra året. Det är redan slut i lager i år, även om du förmodligen fortfarande kan köpa några från leverantörer.

Det mest moderna och eleganta julgransalternativet i rostfritt stål. Du kan köpa den från Blomus för $202,5.

Possibili-trädet som visas ovan är en bordsversion med nästan en meters höjd och grenar som kan fläktas ut på olika sätt. Den designades av Richard Babcock. Oavsett om du använder PossibiliTree för att njuta av julen, något annat tillfälle eller bara för att njuta av den utsmyckade enkelheten i dess design, när firandet är över är granen lätt att ta isär. Även om det finns ett pris förknippat med alla dessa proffs. Du kan köpa den på DWR för $306.

Idén liknar kartongträdet, även om det är mer gediget och innehåller 22 trädekorationer. Priset är mycket rimligt för det – £ 15,61. Köp den från Muji.

Detta vackra laserskurna träd är en snygg version av den traditionella julgranen. Den finns i 2 färger rött och vitt för julsäsongen. Designmyworlds pris är £34,95 GBP.

Denna unika 4 ’förbelysta gran påminner om 1100-talets centraleuropeiska tradition att hänga ett träd i taket till jul. Den fäster i ditt tak och ger mer utrymme i mindre rymliga områden för att placera möbler eller mer dekorationer under. I år kan den bara köpas för 80 $ på Hammacher

Juldekoridéer - 14 DIY alternativa moderna julgranar
19+ exceptionellt lysande moderna julgransalternativ.
God Jul !  #jul #god |  Modern julgran.
Coola julgransalternativ för små utrymmen.  Dessutom inget irriterande.
Four Seasons San Francisco hänger The Modern Christmas Tree .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*