Hospitality Trend Coola tevagnar Hem

Vill du ha gäster eller ordna en cool fest? Då är en tevagn till nytta för dig, och även om man kan säga att den är lite gammaldags, är den inte som tevagnarna nu gör en fantastisk comeback. Den mångsidiga dryckesvagnen har designats om och återuppfunnits under åren av några av världens ledande designers och används nu för allt från vardagsförvaring till servering av cocktails. Nu handlar det inte bara om tekalas med te, kaffe och tårta eller en vanlig fest och användningen av bilen till dryck eller mat. Eftersom det finns en trend för multitasking-möbler med många användningsområden kan du använda dem till förvaring eller som soffbord när du inte festar. Bli inspirerad!

Gästfrihetstrend: 20 coola tevagnar för ditt hem - DigsDi
Gästfrihetstrend: 20 coola tevagnar för ditt hem - DigsDigs.
Gästfrihetstrend: 20 coola tevagnar för ditt hem - DigsDigs.
Gästfrihetstrend: 20 coola tevagnar för ditt hem |  Ikea billy.
Gästfrihetstrend: 20 coola tevagnar för ditt hem - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*