Avkopplande skandinaviskt loft

Avkopplande skandinaviskt loft

Idag delar vi ännu en skandinavisk fest för ögat med texturerad inredning och chica accenter. Redo att svimma?

De ursprungliga strukturella elementen har bevarats: det finns vackra träbjälkar och antika tegelväggar överallt, de har ett elegant strukturellt utseende och karaktär. Köket har en unik grafisk vägg och svarta skåp som står i kontrast till ljusa trägolv och vita väggar. Matsalen har ett rustikt bord med träskivor och industriella svarta stolar. Vintage taklampor framhäver matsalen.

Vardagsrummet har också en unik vägg, men denna är klädd med tapeter som imiterar chokladträskivor. Det finns en stor hörnsoffa, en trälampa och enkla moderna soffbord. En matta läggs till för mysighet och komfort.

Barnens rum skiljer sig inte från resten av rummet: det finns träbjälkar och tegelväggar, plus en svart vintage spjälsäng, och eftersom det är ett pojkrum ser det bra ut.

Sovrummet är inrett i duvgrått och svart, de målade väggarna sätter färg på rummet. Moderna sängbord och mörka bekväma sängar gör rummet riktigt avkopplande och bekvämt. Sänglampor är verkligen en accent: de har en spegelbas och en svart lampskärm, ett så coolt och djärvt uttalande.

Alla rum är lakoniska och enkelt inredda, med chic och vacker design och iögonfallande detaljer – detta är en riktig skandinavisk oas, inriktad på ett bekvämt boende.

Avslappnat mezzaninloft i björkskikt med trappor och förvaring (Med .
mitt skandinaviska hem: 7 bra sätt att få ut det mesta av en vind .
Ett charmigt och avslappnat svenskt hem i blått och vitt (min .
Panoramafönster mot öppet hav, entresolloft, sovrum med .
67 Avkopplande skandinavisk badrumsdesign |  Relooking de salle de .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*