Ljus Inspiration för din Thanksgiving

Ljus Inspiration för din Thanksgiving

Ljus förmedlar alltid en känsla av mysighet och avkoppling, eftersom brinnande eld är en av de trevligaste sevärdheterna i världen. Din Thanksgiving-fest eller familjemiddag kommer att se cool ut när du tar hänsyn till dessa ljusinspirationer. Du kan göra en vacker komposition eller mittpunkt av vanliga ljus och vissa tillbehör som gyllene glas, päron och höga glasvaser i riktiga höstfärger. Du kan sätta ljusen i ljushållare och ställa dem på bordet med färgglada ljus eller dekorera ljushållarna med majs, kransar och lite blommor. Glöm inte frukt och grönsaker! Lägg ljusen i äpplen eller små pumpor, dekorera ljusen med ärtor, löv eller majs. Du kan också använda några ljus i form av pumpor eller löv. Välj ljusen i traditionella ljusa höstfärger – och du kommer att känna dig mysigare och din plats kommer att se stilig ut.

28 ljusinspirationer för din tacksägelse - DigsDi
28 ljusinspirationer för din tacksägelse - DigsDi
28 ljusinspirationer för din tacksägelse |  Höstens tacksägelse.
28 ljusinspirationer för din tacksägelse (med bilder .
28 ljusinspirationer för din tacksägelse - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*