Industrial Chic Tire Table från Tavomatico

Industrial Chic Tire Table från Tavomatico

Snygga däck för varje interiör? Ljus! Vem skulle kunna tänka sig att detta biltillbehör kan bli en cool pjäs för din interiör? Det fantastiska däckbordet från Tavomatico består av två cirkulära plexiglasskivor – en ovanför och en under – och förvandlar ett däck till en bordsskiva med förvaringsutrymme inuti. Finishen är traditionell svart som ser chic ut, eller några livfulla färger för att förvandla detta ex-bilelement till en fantastisk möbel. Fyra små hjul hjälper dig att ta med dig pjäsen vart du än går. Det finns valfritt LED-ljus och en rad olika storlekar och färgalternativ. Ta in industriell chic i ditt hem!

Industrial Chic Tire Table By Tavomatico - DigsDi
Designat soffbord från Tavomatico – hur man gör en snygg pjäs .
Enkelt och ovanligt bord gjord av däck Däck Bordsbild |  Däck .
Tire Table från Tavomatico – Undestructable as They Come |  Däck .
Tire Table från Tavomatico – Undestructable as They Come |  Däck .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*