Fascinerande pooldesign med mosaikglasplattor från Glassdecor

Fascinerande pooldesign med mosaikglasplattor från Glassdecor

När du har fattat ett beslut om att skapa den bästa poolen kan glasmosaikplattor bli ett riktigt coolt val för dig. Genom att täcka botten och väggarna i en pool med dessa plattor kan du skapa fascinerande mönster. Om du inte är särskilt kreativ kan du köpa glasplattor med redan ritade bilder. Det spanska företaget Glassdecor är en av de ledande leverantörerna av storformatsbilder för tillverkning av glasmosaik. Det erbjuder många fantastiska lösningar för att dekorera inomhus- och utomhuspooler. Du kan berika golvet med en mycket stor sköldpadda, orientaliska ornament och många andra originalbilder. Bilder med seriefigurer, perfekt för barnpooler. Vissa typer av glasplattor har också en optisk effekt och tack vare detta kommer din pool att se större och djupare ut än vad den är. Du kan hitta fler exempel på dessa ursnygga glasmosaikplattor och mer information om dem på Glassdecors hemsida.

Pooldesign med mosaikglasplattor från Glassdec
Fascinerande pooldesign med mosaikglasplattor ~ hem.
Fascinerande pooldesign med mosaikglasplattor av .
En fantastisk ny innovativ swimmingpooldesign från Glassdecor4.
Fascinerande pooldesign med mosaikglasplattor av .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*