Vackra lyxiga badrumsdesigner Collezione 19 av Savio Firmino

Vackra lyxiga badrumsdesigner Collezione 19 av Savio Firmino

Om du gillar lyxig design och inte delar kärleken till minimalism, då är Collezione 1941 något för dig. Om du drömmer om att skapa ett kungligt badrum från 1800-talet omgivet av skönhet och prakt, då kommer du säkert att uppskatta denna kollektion från det italienska företaget Savio Firmino. Företaget följer inte moderna modetrender utan skapar helt unika och underbara möbler. Kollektionen från 1941 är en möbel i nyklassisk stil. Vart och ett av dess element imponerar med sin sofistikerade och elegans. Nästan alla är dekorerade med juveler och guld- eller silverblad. Sofistikerade handgravyrer gör detta badrum ännu vackrare. Denna badrumsdesign är tidlös och skapades för att lugna och slappna av. Vilken kvinna som helst skulle lätt kunna tänka sig att vara en drottning i ett sådant badrum. Mer information om denna lyxiga badrumsmöbel finns på Savio Firminos hemsida.

Skapad 2016-12-30 19:
Skapad 2016-12-06 18:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*