Små och kreativa diskhyllor och avloppskärl

Många lägenhetsbor och husägare har att göra med små kök, eller åtminstone kök med begränsade bänkskivor. En stor droppbricka fungerar inte, men du behöver något för disk, glas, kastruller och bestick som inte går in i diskmaskinen. Här hittar du ett urval av små porslinskorgar som enkelt kan lösa problemet med platsbrist. Häng din ställning på väggen eller ställ den direkt på diskbänken så tar den inte mycket plats. Det är bra om stativet är hopfällbart så att du kan variera storleken och vika det och gömma det efter att du har använt det. Låt dig inspireras av djärva och smarta idéer nedan!

20 små och kreativa diskställ och avlopp - DigsDi
20 små och kreativa diskställ och avlopp |  Estantes de platos .
Handla efter kategori |  eBay |  Köksutrymme, hem, diskavlopp
20 små och kreativa diskställ och avlopp - DigsDi
20 små och kreativa diskställ och avlopp |  Expanderbart fat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*