Hur man använder juldekorationer i heminredningsidéer

Hur man använder juldekorationer i heminredningsidéer

Juldekorationer kan inte bara användas på granen, du kan vagga dem var som helst! Gör en jultopiary av den, häng den över bordet eller fönstret, fäst prydnadsföremål på trappan eller rälsen; Ta en ram och fäst ornament för en cool dekoration. Lägg till ornament till olika kompositioner: lägg dem i en lykta med några lampor, på spiselkransen, i glas eller hinkar. Skapa en prydnadskrans eller alternativ julgran som kommer att hänga prydnaderna på snören på väggen. Gör coola mittpunkter med ljus, kvistar, kvistar och ljus, och lägg till ornament till placeringskorten. Fler kreativa användningsområden finns nedan!

105 heminredningsidéer för jul - Vacker juldekoration
78 DIY Juldekorationer - Hemmagjord Juldekor Ide
De 100 bästa juldekorationsidéerna och tipsen för ditt hus
DIY Juldekoration Idéer för sjuksköterskor - NurseBu
31 underbara inomhusdekoridéer med julbelysning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*