Coola Ikea Vittsjo bordsidéer att rocka i olika utrymmen

Coola Ikea Vittsjo bordsidéer att rocka i olika utrymmen

IKEA Vittsjö laptop skrivbord är en cool pjäs med raka, enkla metalllinjer som ger möbeln ett grafiskt uttryck och snyggt ramar in alla dina personliga tillhörigheter. Glaset skapar en lätt och luftig känsla. Självhäftande kabelklämmor håller dina kablar på plats och utom synhåll. Justerbara fötter gör att du kan jämna ut bordet på ojämna golv. Vissa saker kan du gömma på en liten hylla. Även ett sådant idealiskt föremål kan göras personligt och lite hackat, till exempel kan stål målas eller det kan användas som barvagn eller växtställ. Och för att prata om sminkbord, jag har aldrig sett en bättre pjäs för detta ändamål. Låt följande kreativa idéer inspirera dig!

27 Coola IKEA Vittsjö bordsidéer att rocka i olika utrymmen .
27 Coola IKEA Vittsjö bordsidéer att rocka i olika utrymmen .
27 Coola IKEA Vittsjö bordsidéer att rocka i olika utrymmen .
Coola Ikea Vittsjö bordsidéer för att rocka i olika utrymmen.
27 Coola IKEA Vittsjö bordsidéer att rocka i olika utrymmen i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*