1900-talshus

1900-talshus

Den ryska studion Oleg Klodt Architecture & Design restaurerade ett gammalt hus i den ryska förorten Rublevka i Moskva. Bostaden i tre våningar har nu rymliga vardagsrum, fönster från golv till tak, massor av designmöbler och ett spa med avkopplande utsikt.

Ägaren till huset är en sann designkännare som älskar konstruktivism och sovjettidens konst från tidigt 1900-tal. Han antog utmaningen att rekonstruera en befintlig byggnad och förvandla den till ett lantställe i senkonstruktivistisk stil. Interiörerna ska matcha tidens estetik – ett modernt, funktionellt tillvägagångssätt fullt av historiska föremål och konstverk.

Designerna samlade tusentals föremål, inklusive vintageminnen och antikviteter från hela världen. Genom att noggrant kombinera dessa med moderna repliker blev det möjligt att skapa en inredning som motsvarar 1930- och 40-talens smaker. I vardagsrummet, lägg märke till soffbordet designat av Emmanuel Babled och Bassam Fellows-fåtöljerna som ger stället en frodig känsla. Varje detalj är noggrant utvald, ända ner till eluttagen. Denna noggrant utvalda samling av klassiska kulturarv lever vidare som den används i det moderna familjelivet.

Utöver inredningen finns ett litet glasrum med bubbelpool – en modern och fräsch variant av ett traditionellt badhus. Inramade glasväggar förbinder utrymmet med utomhus mycket väl och kan öppnas när som helst för att ansluta till trädgården.

Hemma på 1900-talet - Iconic Hous
Historiskt tidigt 1900-talshus i Reinbeck Iowa |  Hus .
Hemma på 1900-talet - Iconic Hous
Bostäder från början av 1900-talet är modernare än byggherrar från 2000-talet.
Bostäder från början av 1900-talet är modernare än byggherrar från 2000-talet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*