Spansk villa med medelhavs- och etniska inslag

Spansk villa med medelhavs- och etniska inslag

Denna spanska villa i fusionsstil kommer att glädja dig vid första anblicken! Designern Ana Bejar blandade medelhavsstilar, andalusiska och etniska stilar för att skapa en sådan inredning, och de ser inte överdrivna eller kinkiga ut – den här blandningen ser lynnig och djärv ut! Krispiga vita golv, väggar och tak skapar en perfekt bakgrund som verkligen behöver några ljuspunkter. Designern använde djärva textilier, möbler och konstverk som skapade en atmosfär. För att göra huset mysigare valde Bejar naturligt slitna träartiklar som lyktor, speglar, skålar och hyllor. Den smarta användningen av mönster som chevron i sovrummet och geometriska mönster i badrummet uppgraderade dem lite och bidrog till att göra dem mer iögonfallande. Bra jobbat!

Spansk villa med medelhavs- och etniska inslag - DigsDi
Spansk villa med medelhavs- och etniska inslag - DigsDi
Nåla på levande ro
Spansk villa med medelhavs- och etniska inslag - DigsDigs.
Spanskt hem med en Tahitisk Vibe ~ Stace Ki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*