Industrihus

Det var topografin för den avskilda fastigheten, belägen i en lummig konstgjord skog på de sluttande sanddynerna i Cariló, en kuststad söder om Buenos Aires, som styrde utformningen av Casa Kuvasz. Vid sitt första besök på platsen höll Ariel Galera, chef för Estudio Galera Arquitectura, med ägarna om att huset skulle respektera och framhäva det naturliga landskapet.

Genom att lyfta upp husets svala massa från marken med smala betongribbor, upprepa de omgivande vertikala stockarna och minska byggnadens påverkan, öppnade Galera upp huvudbostadsdelen för naturligt ljus och det gröna landskapet med ett öppet terrassfasadutrymme och inglasning. En betongkorridor som omsluter den sluttande dynen till huset och leder upp den förbinder den flytande formen med skogsområdet. De perforerade cirklarna på betongen utformades för att ge en glimt av landskapet på vissa platser, i en tid som ger ett mjukt och växlande ljus hela dagen.

Arkitekterna fortsatte att leka med inramning, ljus och skugga och sträckte takplattan över terrasserna som en överhängande betongpergola, medan den nedre betongbalken hängde över för att bilda en bänk och öppna en lucka som exponerade marken nedanför.

Interiörerna har designats i industriell och modern stil, och jag älskar kontrasten mellan det naturliga landskapet och de industriella interiörerna som är så nära förbundna. Designern använde trä, betong och metall för dekorationen. Varje rum har en underbar utsikt över naturen och självklart finns det några uteplatser där du kan njuta av utsikten när den är som bäst.

Aquela cozinha com uma pegada industrial que a gente ama.
Conoce las tendencias deco que triunfan en casa y en el bar.
Nordic Feeling - Casa Haus |  Modern heminredning, Hem .
Mumbai: Industriell interiör och naturinspirerade tryck kombineras i .
Casa Mirada Industriell Rustik Utomhuslampa Brons 16 1/4 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*