Hus Med Bedårande Möbler

Hus Med Bedårande Möbler

Blaze Makoid Architecture’s Old Orchard är ett fantastiskt familjehem gjord av stål- och träkuber med glasändar för en perfekt balans mellan elementen.

Denna moderna lägenhet har en vacker design och ju mer du tittar på bilderna, desto mer iögonfallande detaljer kommer du att se. Ägarna har en fantastisk smak i möbler och konst, dessa föremål fyller verkligen varje rum på ett smakfullt sätt. Låt oss ta en titt på vardagsrummet: det finns vita och varmfärgade träväggar, men en glaserad är perfekt för att ansluta till utomhus. Det finns en soffa, ett par skulpturala stolar, en hängande svart öppen spis och coola guldpläterade pallar som fungerar som soffbord. Träväggen fungerar som en rumsavdelare mellan vardagsrum och matsal. Matsalen har en cool lampa, ett matbord med geometriska ben och bekväma stoppade stolar.

Det stora sovrummet är som bäst kopplat till uteområdena: det finns glasade dörrar till trädgården som kan öppnas när som helst. Sängen är inramad, det finns en cool skänk och en skulptur på stativ, det ger rummet en vacker touch. Sovrummet har den bästa utsikten och ägarna kan helt enkelt öppna dörrarna för att andas in den friska luften.

Glasning används flitigt i hela hemmet för att skapa ett öppet utrymme och för att koppla samman inomhus- och utomhusytor. Landskapsarkitekten med det här huset kunde inte ha gjort ett bättre jobb. Poolen fungerar som en reflekterande damm och skapar en dynamisk yta. Låt dig inspireras av de bedårande bilderna på det här huset nedan!

Bedårande nybörjarguide för hem: tips, fusk och strategier att slå .
Amazon.com: LUCKUP Barnmöbler Barn Dockhus Stuga Trä .
35+ bedårande designidéer för katthushusdjur 2020 |  Modern katt.
31 bedårande designidéer för katthushusdjur |  Djurhus, Pet .
Amazon.com: LUCKUP Barnmöbler Barn Dockhus Stuga Trä .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*