Moderna solstolar utomhus

Moderna solstolar utomhus

Det finns inget som att ta en tupplur eller vila utomhus. För att göra detta behöver du mycket bekväma trädgårdsmöbler. Jag tror att ett par bekväma solstolar är ett måste för alla utomhusområden: en uteplats, poolområde, trädgård eller bara en uteplats. Om du letar efter en så har jag en hel massa idéer att välja mellan och jag kommer att köpa dem just nu – de här föremålen är moderna och vackra!

Tidal solstolen är gjord av rostfri ståltråd och är baserad på formen av vintage dagbäddar i metall som en gång var vanliga vid australiska pooler. Jansen skapade en modern version av designen genom att lägga till kurvor till ramen som antingen är elektropolitiska eller pulverlackerade. Lägg bara till en kudde för extra komfort och voila!

Cyclone Lounger är gjord av återvunnet Ipe-trä. Träet installerades först på strandpromenaden i slutet av 1940-talet och har vittrats i sol, salt och snö i över 75 år, medan den laserskurna metallbasen täcker berg-och-dalbanans komplexa ram, täckt med en låg-VOC pulverlackering . Skynda dig att beställa en!

Med solstolen Locus Solus utforskar designern den uttrycksfulla potentialen hos färger som appliceras på metall och tyg för att skapa en fräsch och avslappnad miljö som består av ett enda lindat rör. Solstolarna är gjorda av målat stålrör i allt annat än sobra färger: orange och citrongul, pistagegrön och aubergine. De böjda linjerna på solstolen Locus Solus inbjuder dig att slappna av bekvämt och ge det utrymme där du befinner dig i en ungdomlig atmosfär.

Sjöjungfrun är gjord av handvävd polyetenfiber och du kommer säkert att uppskatta den övergripande designen, som är designad för att perfekt anpassa sig till din kropps naturliga kurvor. Faktum är att om du funderar på att köpa en sjöjungfru, stanna inte vid bara en enhet eftersom alla vill sitta i den så fort de upptäcker den. Sjöjungfrun finns i vitt, brunt eller silver. När du väl har fått din kan du äntligen börja bygga poolen du har tänkt på den senaste tiden.

Kwila är en vadderad solstol med smala, ergonomiska kurvor som ger dig det ultimata stödet när du vilar vid poolen eller på däck. Du kan försiktigt vagga dig själv till sömns eller använda de medföljande propparna för att flytta den till önskad position. Snabbtorkande skumkuddar för utomhusbruk, som är klädda med Sunbrella marint tyg och har UV-beständiga sömmar.

Solstolen Volo är superbekväm och avkopplande tack vare sin hängmattaprincip. Den är byggd för två personer, vilket inte är typiskt för en solstol. Bjud in din älskling och ha det bra när du ligger och pratar tillsammans. Varje del tillverkas på beställning och du kan välja mellan vit, silver, antik brons och svart för den geometriska ramen.

Plank Lounger skapades för att koppla av i naturen. Solstolen är utrustad med en vit pulverlackerad stålram som innehåller väderbehandlade fururibbor som finns i antingen en naturlig, vitkalkad, svartbetsad eller gråbetsad finish. Finns med eller utan armar.

Moderna utomhusmöbler från Beltempo - trä och metall.
Handla Sunset Modern Outdoor schäslonger i korg med kuddar.
Moderna utemöbler dubbla solstolar i rotting bisma.
Manikyrerad gräsmatta trä utomhus terrass träd moderna trä.
Amazon.com: Uteplatspresentidéer, Century Modern Outdoor All-Weather.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*