Modern vit bondgård

Modern vit bondgård

Hur ska en modern bondgård se ut? Föreställ dig en rustik atmosfär med massor av träpaneler dekorerade med lantliga inslag? Den här moderna bondgården är inte av det slaget, det är luftigt och tyst med bara en antydan till en bondgård här och där.

Cottonwood Interiors familjevänliga bondgård i New South Wales är lite klassiskt amerikanskt och lite skandinaviskt, vilket är oväntat för Australien. Detta lågmälda, avslappnade och eleganta hem är fullt av neutrala och uppfriskande färger och ser extremt mysigt ut.

Köksskåpen är moderna och vita med marmorskiva som kontrast till en svart köksö. Kökets marmorliknande backsplash är också vit, och vitt reflekterar ljuset mycket väl, vilket gör att köket ser väldigt luftigt och rymligt ut. Industriella taklampor och pallar på köksön ger köket en krydda. Det rustika matbordet och stolarna är gjorda av samma ljusa trä som påminner om golven, och tillsammans ser de väldigt harmoniska ut.

Vardagsrummet är modernt amerikanskt med mysiga rustika accenter. Vita väggar och tak med ljusa trägolv utgör en perfekt och stilren bakgrund för moderna vita möbler, vävda stolar och några vintagefynd. Stora fönster släpper in mycket ljus och jag tycker verkligen om att titta på områden med vitkalkning som denna.

Sovrummet ser så traditionellt amerikanskt ut, men i skandinaviska färger att jag aldrig skulle tro att det här huset ligger i Australien. Även här gör neutrala färger blandat med vitt rummet lugnt och luftigt.

Badrummet har vita skåp och marmorgolv och ytor som köket, och nyansen är densamma. Svarta handtag och ramar sätter accenter här.

Det finns en tvättstuga som rymmer samma vita skåp som badrummet och alla nödvändiga vitvaror.

Barnens lekrum är gjort i samma lugna färger, men några pastellfärger har lagts till: rouge, grå och beige eftersom det är ett flickrum.

Exteriöridéer för modern vit bondgård – inlagd fat |  Vit.
Vit Modern Bondgård Hem Till
15 vackra vita bondgårdar |  Modern bondgård exteriör, hus.
Exteriöridéer för modern vit bondgård – inlagd fat |  Vit.
Modern vit bondgård ombyggnad |  Orono Hemrenovering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*