Två separata byggnader Hem

Två separata byggnader Hem

Den chilenska arkitektfirman Umwelt har byggt ett trähus och en svart hydda för en ung familj på en tomt med utsikt över Stilla havet. Bostaden består av två hus, BL1 och BL2. Låt oss ta en närmare titt på husen.

Det är inte ett andra hem att vila eller fly på helgerna, utan en möjlighet att förvandla din storstadslivsstil till en mer informell och lantlig sådan, med direkt och konstant kontakt med den naturliga miljön.

Huvudbostaden BL1 mäter 130 kvadratmeter och består av en tvåvåningsförlängning av en befintlig bungalow. Den bildar en L-formad planlösning och skapar en trekantig uteservering däremellan. Den äldre öst-västliga flygeln blockerar sydvinden för att skydda terrassen, medan en pergola skyddar den från solen. BL1 har platt tak och är klädd med trä. En stege leder till en del av taket som fungerar som en utsiktsplats för att titta på surfen och är utrustad med ett ställ för upphängning av våtdräkter och fenor. Ett fristående garage för två bilar och trädäck slutför projektet. När du kommer in finns ett öppet kök, matsal och vardagsrum med dubbelt högt i tak och skjutdörrar i glas som öppnar ut mot terrassen. På övervåningen har en sittgrupp utsikt över vardagsrummet.

BL2 är designad för gäster eller hyresgäster. Den 32 kvadratmeter stora stugan har stora glasytor med litet kök, vardagsrum och badrum på bottenvåningen. En sovplats på loftet med utsikt över huvudnivån erbjuder mer utrymme för surfbrädor. Stolpar sticker ut från strukturen för att skapa ett överhäng för däcket. De två bostäderna har likheter på grund av deras yttre arkitektoniska språk. Invändigt delar både vita och ljusa rum med ljusa och vitmålade träytor.

Samtida svart hem med två separata byggnader |  Bygger en .
Lågkostnad, rullande Friggatto House förvandlas till två separata .
Renoverad före detta prästgård i Storbritannien kommer till marknaden för 2,5 miljoner pund.
109.9 två separata byggnader (Med bilder) |  Hussökning, Hem .
Japans hus för 33 år var en gång två separata byggnader i två.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*