Hus av tegelvolymer

Hus av tegelvolymer

Allt från val av material, till ytbehandlingar och färger som används, till fördelningen av utrymmena och hur de interagerar med miljön, resulterar i en spektakulär design för ett hus som nyligen byggts ut av M Construction.

Den nya planen är noggrant uppdelad i ett antal olika rum sammanlänkade med broar, där varje tegelvolym rymmer en individuell funktion. Detta säkerställer en tydlig åtskillnad mellan de privata och sociala områdena i huset. Volymerna är ordnade så att de vetter mot vackra delar av trädgården respektive innergården och erbjuder utsikt över de träd som finns på platsen. Huset sträcker sig nu ut i trädgården och stora skjutdörrar och träavdelare säkerställer en smidig och sömlös övergång mellan volymerna och mellan inomhus- och utomhusytor.

Inredningen är enkel och fokuserad så mycket som möjligt på utsikten. Betonggolv och vita väggar skapar en ljus och elegant inredning som kompletteras med varma trämöbler och enstaka färger i form av en texturerad matta, krukväxt eller vackert konstverk.

Stora fönster och skjutdörrar i glas ger färg och fräschör och låter varje enskilt rum känna sig kopplat till sin omgivning på ett naturligt och stilrent sätt. Sovrummen öppnar direkt mot trädgården och även badrummen erbjuder underbar utsikt utan att kompromissa med integriteten på något sätt. Trots enkelheten i materialen och färgerna har varje rum och utrymme en välbalanserad inredning som inte känns monoton på något sätt.

Stora fönster fyller detta holländska hem med massor av naturligt lig
Trio av tegelvolymer bildar Highgate House av Carmody Groarke.
Graux & Baeyens designar tre tegelvolymer för att bilda ett belgiskt hus.
Exteriören på detta moderna hus har tegelvolymer som är .
andres burguete skapar 'house el cielo' av tre tegelvolymer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*