Fantastiska Thanksgiving Centerpieces

Fantastiska Thanksgiving Centerpieces

Thanksgiving är precis runt hörnet och du har fortfarande inga idéer om hur du ska dekorera ditt bord? Varje julbord behöver ett vackert mittpunkt och de bästa idéerna här. Först och främst är Thanksgiving en höstlov, så vi behöver så mycket skörd som möjligt för kompositioner. Ta vindruvor, bär, päron, alla grönsaker, speciellt pumpor eftersom de är inhemska grönsaker i Amerika. Glöm inte blommor, kottar, till och med sockerrör, torra öron och växter. Du kan själv skapa ett riktigt ymnighetshorn genom att ta ett horn och vilken gröda du vill. Om du inte gillar horn, ta en korg, fyll den med frukt och blommor och använd några ljus – de ger alltid en känsla av mysighet. Färgerna och de valda elementen beror på stilen på ditt bord. Gör ditt mittpunkt som skulle vara personligt och exklusivt!

35 Awesome Thanksgiving Centerpieces - DigsDi
55 bästa Thanksgiving-bilder |  Höstens tacksägelse, tacksägelse.
35 Awesome Thanksgiving Centerpieces - DigsDi
18 Coola DIY Thanksgiving Centerpieces - Shelterne
70 DIY Thanksgiving Centerpieces - Enkelt Thanksgiving-bord dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*