Upphängningslampor

Upphängningslampor

Älskar du geometriska mönster? Då är dessa hängande lampor precis rätt för dig. Ljustillverkaren Rich Brilliant Willing arbetade med arkitekten David Rockwell för Witt, en samling taklampor med matchande metallkuber. Det finns fyra olika typer av lampor i kollektionen. Den eteriska aspekten av satinopalkulorna kontrasterar mot kubernas stela linjer och skapar ett fascinerande arkitektoniskt samspel.

Witt är en modulär, geometrisk version av den traditionella ljuskronan. Pärlliknande ljus ramas in av de grafiska konturerna av fem ihåliga mässingskuber, som likt byggstenar tillåter oändliga kompositioner: De kan hängas horisontellt och vertikalt i en linjär procession; som ett kluster; eller på förskjutna höjder. Uppsättningarna om 5 kan också kombineras för att bilda en anpassad skala. De ultratunna upphängningskablarna är nästan osynliga och fokuserar på kompositionen. Du kan välja mellan svarta och guldiga ramar och mjuka klot placerade som du vill.

20 moderna upphängningslampor för modern interiör
15 moderna upphängningslampor för ditt vardagsrum |  Unik Bl
Matt svart och vitt glas Biba 140 CM upphängningslampa (LED, ej .
Nya Buds Suspension Lam
Tress upphängningslampor - hivemodern.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*