Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod

Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod

Asiatiska designers fortsätter att överraska oss med sina eleganta och minimalistiska design, och denna möbelkollektion från Moire är inget undantag. Noh Jooeun och Yang Bomi föreslår nya lagringsaktiviteter för att ge användarna nya upplevelser och lite kul. Det är inte som vi normalt lagrar saker – att ställa dem upp, stötta dem på andra saker eller lägga dem ovanpå andra. Medan de letade efter nya upplevelser hittade dessa designers ett helt nytt tillvägagångssätt för förvaring baserat på flexibla material. Delarna är enkla men mycket flexibla, och storleken på entréerna kan ändras med de gummiband som används i hela rummet. De ljusa och levande färgerna skulle glädja ögat.

Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod - DigsDi
Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod - DigsDi
Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod - DigsDi
Moire möbelkollektion med en ny förvaringsmetod - DigsDi
förvaringsmöbler Arkiv - Sida 4 av 5 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*